• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Οι ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ στο 9ους Διεθνείς Αγώνες Παραδοσιακής Τοξοβολίας στην Gheongju της Νοτίου Κορέας, 18-24 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία του στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακής Τοξοβολίας (WTAF) το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη Gheongju της Νοτίου Κορέας, απο τις 18 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2015. To φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα της World traditional Archery Federation (WTAF), και αποτελεί τον Κορυφαίο Θεσμό στον τομέα της ανάδειξης της Παγκόσμιας Παραδοσιακής Τοξοβολίας . Η διοργάνωση για άλλη μια φορά συγκέντρωσε το Παγκόσμιο ενδιαφέρον της Παραδοσιακής τοξοβολίας, με την συμμετοχή άνω των 150 διακεκριμένων τοξοτών από την Ιταλία, Η.Π.Α., Τουρκία, Κίνα, Ρουμανία, Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Σλοβακία, Μογγολία, Τουρκμενιστάν, Ουγγαρία, , Μαλαισία, Καζακστάν, Βραζιλία, κα. 

Για τον Σύλλογό μας, η συμμετοχή του τοξότη μας Γιώργου Κάτσου αποτέλεσε άλλη μια άκρως πολύτιμη εμπειρία , η οποία μας εδωσε την ευκαιρία να αποκτήσουμε ακόμα περισσότερες παραστάσεις, εικόνες και καλούς φίλους στην μεγάλη οικογένεια της Παγκόσμιας Παραδοσιακής Τοξοβολίας,γεμίζοντας μας με ακόμα περισσότερη ευθύνη για την συνέχιση της Περήφανης εκπροσώπησης της Ελληνικής Τοξευτικής Παράδοσης στο εξωτερικό. 




 Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακής Τοξοβολίας Κο Won για την αμέριστη υποστήριξη στο έργο του Συλλόγου μας, καθώς και όλους τους φίλους της Κορεάτικης Οργανωτικής επιτροπής για την ευγενή υποστήριξη σε κάθε ανάγκη της αποστολής μας.

Ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ, ως ο θεσμικός εκπρόσωπος της WTAF στην Ελλάδα και ουσιαστικός φορέας Ιστορικής έρευνας για την Ελληνική Τοξοβολία, θα συνεχίσει να εργάζεται συνεργατικά & υπεύθυνα για την ανάδειξη της Ελληνικής Τοξευτικής Παράδοσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Ο Σύλλογος συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην αντίστοιχη διοργάνωση του έτους 2014

Φωτογραφίες Mary Lou Emberti , Kim Bo Kyung , Yu-te Odin Lin, Γιώργος Κάτσος



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου