• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Συμμετοχή στην συνάντηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας "Καλιστράτεια 2015", 27 Σεπτεμβρίου 2015

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 μέλη της ομάδος παραδοσιακής τοξοβολίας του Συλλόγου μας έπειτα απο ευγενή πρόσκληση της Ομάδας Παραδοσιακής Τοξοβολίας "TAC - Hellas" συμμετείχε στην συνάντηση παραδοσιακών τοξοτών "Καλιστράτεια 2015" η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην περιοχή του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού. Τοξότες απο την ομάδα "TAC - Hellas", απο την ομάδα "Τοξοβολείο Πεντέλης" αλλα και μεμονωμένοι τοξότες συμμετείχαν σε ενα όμορφο ανεπίσημο αγώνα μέσων και μακρινών αποστάσεων. 

Στις δοκιμασίες Κ1 (τόξο χωρίς παράθυρο και ξύλινο βέλος), την πρώτη θέση κατέλαβε ύστερα απο ισοβαθμία και πρόσθετης δοκιμασίας ο Πιπεράς Βασίλης του "Τοξοβολείου Πεντέλης", δεύτερος Διαμαντόπουλος Σταμάτης  και τρίτος ο Γαβάκης Βλαδίμηρος. Στην δοκιμασία  Κ2 (όλα τα υπόλοιπα τόξα και πάσης φύσεως βελών), πρώτος βγήκε ο Παπακώστας Θεόδωρος της "TAC - Hellas", δεύτερος ο Κατωνίδης Χαράλαμπος , και τρίτος ο Γαβάκης Αίας. 

Ο Σύλλογος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον επικεφαλής της "TAC - Hellas" και φιλο της ομάδος μας Κο Κωστα Καπάταη για την ευγενή φιλοξενία και άρτια διοργάνωση της συνάντησης και του αγώνα.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου