• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Οι ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ στους Διεθνείς Αγώνες Παραδοσιακής Τοξοβολίας WTAF στην Νότιο Κορέα , 18 - 23 Σεπτεμβρίου 2015.


Ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμμετοχή του στους 9ους Διεθνείς Αγώνες Παραδοσιακής Τοξοβολίας  (WTAF) οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στην πόλη Cheongju της Νοτίου Κορέας, απο τις 18 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2015.

Οι διεθνείς Αγώνες WTAF αποτελούν τον Κορυφαίο Θεσμό παραδοσιακής τοξοβολίας στο Πλανήτη και ο Σύλλογός μας θα συμμετέχει για δεύτερη φορά έπειτα απο την επιτυχή συμμετοχή του στην αντίστοιχη διοργάνωση του έτους 2014.


Οι Αγώνες για άλλη μια φορά θα συγκεντρώσουν το Παγκόσμιο ενδιαφέρον της Παραδοσιακής τοξοβολίας, με την συμμετοχή άνω των 100 διακεκριμένων τοξοτών από την Ιταλία, Η.Π.Α., Τουρκία, Κίνα, Ρουμανία, Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Σλοβακία, Μογγολία, Τουρκμενιστάν, Ουγγαρία, , Μαλαισία, Καζακστάν, Βραζιλία, κ.α.




Ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ, ως ο θεσμικός εκπρόσωπος της WTAF στην Ελλάδα και ουσιαστικός φορέας Ιστορικής έρευνας για την Ελληνική Τοξοβολία, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακής Τοξοβολίας (WTAF) Κο Won για την ευγενή πρόσκληση και την αμέριστη υποστήριξη στο έργο του Συλλόγου μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου