• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Συμμετοχή στο Camp Παραδοσιακής Τοξοβολίας στην Λάρνακα της Κύπρου / 23 Αυγούστου 2015


Η Ομάδα Παραδοσιακής Τοξοβολίας του Συλλόγου Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμμετοχή της στο camp Παραδοσιακής Τοξοβολίας το οποίο πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Κόρνος / Λάρνακα  της Κύπρου στις 23 Αυγούστου 2015. Το camp διεξήχθη υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, παρουσία ανώτατων Λειτουργών του Κυπριακού Αθλητισμού.

Ο Σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Αντώνη Αλιάδη και το επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας και γνωστή πολύ-πρωταθλήτρια Σύνθετου Τόξου Μαρία Δικωμίτη (Σωματείο Ολυμπιακής Τοξοβολίας "Α.Π.Ο.ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΛΑΙΧΩΡΙΟΥ). Πραγματοποιήθηκε τεχνικό σεμινάριο στους μικρούς κατασκηνωτές, παρουσίαση της Ελληνική Τοξευτικής Παράδοσης και εισαγωγή στο τι είναι η σύγχρονη παραδοσιακή τοξοβολία.



Ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ, ως ο θεσμικός εκπρόσωπος της WTAF στην Ελλάδα και ουσιαστικός φορέας Ιστορικής έρευνας για την Ελληνική Τοξοβολία, θα συνεχίσει να εργάζεται συνεργατικά & υπεύθυνα για την ανάδειξη της Ελληνικής Τοξευτικής Παράδοσης σε Ελλάδα και Κύπρο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας για την πολύ τιμητική πρόσκληση.






 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου