• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Νέα Τμήματα - Ακαδημία Ιστορικών Ευρωπαϊκών Πολεμικών Τεχνών "ΛΕΟΝΤΕΣ’ Θεσσαλονίκης

Ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των νέων τμημάτων έρευνας, μελέτης και εκπαίδευσης της Ακαδημίας Ιστορικών Ευρωπαϊκών Πολεμικών Τεχνών "ΛΕΟΝΤΕΣ’ Θεσσαλονίκης.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο "Ξιφομάχος"

Η Ακαδημία Ιστορικών Ευρωπαϊκών Πολεμικών Τεχνών "ΛΕΟΝΤΕΣ’, είναι επίσημο μέλος του Πάμμαχου το οποίο τελεί τις δραστηριότητες του υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου. Επίσης είναι αντιπρόσωπος του Meyer FreiFechter Guild στην Ελλάδα. Το Meyer Frei Fechter Guild είναι μια ελεύθερη διεθνή σχολή σπαθασκίας (ανήκει στο διεθνή οργανισμό της HEMA ALLIANCE) όπου εστιάζει στη μελέτη των χειρογράφων του Joachim Meyer. Ο στόχος της σχολής είναι η αναπαραγωγή των πολεμικών επιδεξιοτήτων της Γερμανικής πολεμικής τέχνης (Kunst des Fechten or kunstfechten). Για να επιτευχθεί αυτό ακολουθείται μια συγκεκριμένη μεθοδολογία για την ανάπτυξη των πολεμικών επιδεξιοτήτων των ασκούμενων, με εκπαίδευση, μελέτη και δοκιμασίες στα όπλα του Fechtschule ,οπως Longsword, Dussack, Rappier, Staff, Halberd, Dagger.



Ο Παύλος Καραχισαρίδης είναι τεχνικός σύμβουλος στο τομέα οπλομαχίας, στο Σύλλογο Ιστορικών Μελετών “ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ” και επικεφαλής της Ακαδημίας "Λέοντες" στην Θεσσαλονίκη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου