• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Συμμετοχή στο Videoclip των SACRED BLOOD "To Lands No Man Hath Seen" με θέμα την εποχή του Χαλκού

Ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιτυχή συνεργασία του με το Μουσικό Συγκρότημα SACRED BLOOD, για τα γυρίσματα του νέου videoclip του τραγουδιού "To Lands No Man Hath Seen" το οποίο περιλαμβάνεται στο νέο τους άλμπουμ "Αrgonautica".  Οι "Sacred Blood" κινούνται εδώ και χρόνια με πολύ μεγάλη επιτυχία στην Epic Power Metal  μουσική με ανερχόμενη δυναμική και διεθνές κοινό.

Το τραγούδι αφηγείται το μυθικό ταξίδι των Αργοναυτών προς τους άγνωστους κόσμους (Προποντίδα, Συμπληγάδες, Γη των Βεβρύκων, λίμνη Τριτωνίδα) καθώς και τις ηρωϊκές τους μάχες μέχρι να φτάσουν στην Κολχίδα. Ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ απεκατέστησε εντυπωσιακές σκηνές πολεμιστών της Αιγαιακής Εποχής του Χαλκού κάτω απο τις οδηγίες του σκηνοθέτη Βαγγέλη Γιαλαμά των "Fragile Studios". Tο videoclip αναμένεται να βγεί στην κυκλοφορία τους επόμενους μήνες.


Για τον Σύλλογο ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ αποτελεί τη δεύτερη επιτυχημένη συνεργασία με τους "Sacred Blood" έπειτα απο την συμμετοχή στο videoclip "Ride through the Achaemenid Empire" (2012)












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου