• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Συνεργασία με την Ομάδα Team300TT για τον διεθνή αγώνα μηχανών μεγάλων Κυβισμού "Isle of Man".


Ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών "ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ θα ήθελε δημοσίως να ευχαριστήσει και να στηρίξει την Ελληνική Ομάδα Team300TT στον θρυλικό και πλέον απαιτητικό αγώνα για μηχανές μεγάλου κυβισμού παγκοσμίως, που θα λάβει χώρα το 2014 στην Νήσο του Man (Isle of Man).

Η Ελληνική Ομάδα Team300TT σε συνδυασμό με την Ελληνική Εταιρεία Carbon Fiber "CFC" και τον Σύλλογο Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ, συνεργάστηκαν για την συμβολική ανακατασκευή ενός αντιγράφου Κορινθιακού κράνους του 5ου πΧ αιώνα, ως επίσημο σύμβολο της συμμετοχής στον Αγώνα και μέσο προώθησης των στόχων της Ομάδας Team300TT.

Ο Σύλλογος ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ βοήθησε αποτελεσματικά στην τελική πιστοποίηση του αυθεντικού σχεδιασμού και την πιστότητα των επιμέρους τμημάτων του κράνους. Η Ελληνική εταιρεία CFC υλοποίησε την μοναδική αυτή carbon fiber εκδοχή του Κορινθιακού κράνους αποκλειστικά για την Team300TT, παντρεύοντας τον σεβασμό στην ιστορία με την σύγχρονη τεχνολογία.

Ο Σύλλογος ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ επίσης συνεργάσθηκε με την Ομάδα Team300TT, για την επιστημονική τεκμηρίωση της σχέσης της Νήσου του Man με τον Κλασσικό Ελληνικό κόσμο, καθώς η Νήσος φέρει περήφανα ως σύμβολό/σημαία την Τρισκελίδα της Φρατριάς των Αλκμαιωνιδών.

https://www.facebook.com/pages/Team300-TT/471183876301071?ref=stream&hc_location=stream








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου