• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Oι ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ εκπροσωπούν την Ελληνική Παραδοσιακή Τοξοβολία στην Ουκρανία. Συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ " The Arrow of Ancient Kiev " , 4-6 Οκτωβρίου 2013, Κίεβο/Ουκρανία





Ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ , αποδεχόμενος με τιμή την ευγενή πρόσκληση της Ουκρανικής Ομοσπονδίας Παραδοσιακής Τοξοβολίας θα συμμετάσχει με μια πενταμελή αποστολή στο μεγάλο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακής Τοξοβολίας που θα πραγματοποιηθεί, στο μεγάλο Ανακατασκευασμένο Μεσαιωνικό Κάστρο Ζωντανής Ιστορίας "The Kievan Rus Park" , έξω από το Κίεβο, από την Παρασκευή 4 μέχρι την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013.

Το φεστιβάλ με την ονομασία "The Arrow of the Ancient Kiev" , διανύει αισίως τον δεύτερο χρόνο της επιτυχημένης λειτουργίας του, φιλοδοξώντας να συνεχίσει να αποτελεί έναν επιτυχημένο θεσμό Παραδοσιακής Τοξοβολίας στην Ευρύτερη περιοχή της Ρωσίας. 

Με συμμετοχές απο πολλές χώρες όπως, Ουγγαρία, Τουρκία, Ρουμανία, Ρωσία, Πολωνία κ.α, το φεστιβάλ θα αποτελέσει άλλο έναν σημαντικό σταθμό και σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της Παραδοσιακής Τοξοβολίας και Ζωντανής Ιστορίας ανα το κόσμο.

Ο Σύλλογος θα συμμετάσχει για να προωθήσει την έρευνα στην  Πειραματική Αρχαιολογία Οπλισμών και Τεχνικών Τόξευσης, εκπροσωπώντας για άλλη μια φορά περήφανα την Ελληνική Παραδοσιακή Τοξοβολία.



Mερικές φώτο απο το αντίστοιχο φεστιβάλ του 2012:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου