• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Διάλεξη στο Παγκόσμιο Ακαδημαϊκό Συνέδριο Παραδοσιακής Τοξοβολίας στην Νοτίο Κορέα, 3-8 Οκτωβρίου 2014.

Ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ ανακοινώνει την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Ακαδημαϊκό Συνέδριο Παραδοσιακής Τοξοβολίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Danyang της Νοτίου Κορέας, 3-8 Οκτωβρίου 2014.

Το Παγκόσμιο Ακαδημαϊκό Συνέδριο Παραδοσιακής Τοξοβολίας, υπό την αιγίδα της World traditional Archery Federation (WTAF), αποτελεί τον Κορυφαίο Θεσμό στον τομέα της ανάδειξης της ιστορίας και μηχανικής της Τοξοβολίας με την συμμετοχή Ακαδημαϊκών και Ερευνητών. 


Ο Σύλλογος ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ και η Ελληνική Τοξευτική Παράδοση θα εκπροσωπηθούν στο Συνέδριο με δύο (2) μελέτες των Μελών Δρ Μανούσου Καμπούρη με τίτλο "The arrow shooting of Ancient Greek practice and tactics" (Η Τόξευση στον Αρχαίο Ελληνικό Κόσμο, πρακτικές και τακτικές) και Μπάκα Σπυρίδωνα με τίτλο "An insight view of the shooting methods of the archers of the Ancient Greek World 1400 BC – 400 BC" (Μέθοδοι τόξευσης στον Αρχαίο Ελληνικό κόσμο 1.400 - 400 π.Χ).

Η παρουσίαση και τις δύο μελετών θα γίνει από τον Δρ Μανούσο Καμπούρη, Καθηγητή Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών και Μέλος του Συλλόγου Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ.

Η ιδιαίτερη τιμή να αποδεχθεί η World traditional Archery Federation δύο (2) μελέτες του Συλλόγου ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ αποτελεί έμπρακτη απόδειξη των δυνατοτήτων του Συλλόγου ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ να προάγει ουσιαστικά την μακραίωνη Ελληνική Τοξευτική Παράδοση στα ανώτατα Κλιμάκια της Παγκόσμιας Τοξευτικής Κοινότητας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου