• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Οι “Hetairoi” στο περιοδικό «Ancient Warfare Magazine»


Μία θετική τάση έχει αρχίσει και αναπτύσσεται στο χώρο της Ελληνικής Ζωντανής Ιστορίας. Οι προσπάθειες συλλόγων που ασχολούνται σοβαρά με το θέμα έχουν τύχει αποδοχής από την Ακαδημαϊκή Κοινότητα και δημοσιεύονται σε έγκυρα έντυπα που έχουν θέμα την Ιστορία

Το περιοδικό «Ancient Warfare history Magazine» σε προηγούμενο τευχος του, παρουσίασε την μελέτη του Συλλογου μας, γραμμενη απο τον Οπλουργό μας κο Δημητριο Κατσικη με θεμα  τον Αρχαϊκο Οπλίτη, περιλαμβανοντας εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφιες ανακατασκευασμενου οπλισμου. 

Το ίδιο περιοδικό στο τεύχος του με κύριο θέμα το στρατό του βασιλέως Πύρρου έδωσε στους αναγνώστες του μια επίσης πρωτότυπη παρουσίαση ενός σαρισσοφόρου πεζού της Ελληνιστικής Περιόδου σε ένα άρθρο που έγραψε ο Κος Kurt Schrauder, Πρόεδρος του Γερμανικού Συλλόγου Ιστορικών Μελετών «Hetairoi».

Χαιρόμεθα ιδιαίτερα που οι προσπάθειες των Γερμανών «αδελφών εν όπλοις» στην αναπαράσταση της Ελληνιστικής Περιόδου αποδίδουν τελικά καρπούς με την παρουσίασή τους στο ευρύ κοινό από ένα σοβαρό έντυπο μεγάλης κυκλοφορίας. Ελπίζουμε ότι ο Τύπος με θέμα την Ιστορία θα εξακολουθήσει να ζητούν τη συνδρομή σοβαρών Συλλόγων Ιστορικών Μελετών για να στηρίζει τα άρθρα του και να πληροφορεί ορθά το Κοινό.







Επικοινωνήστε με τον δημιουργό! ask2use.com: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου