• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Οι ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ Τοξότες στην αρχαία Πηγαία της Μυσίας (Γρανικός Ποταμός). Συμμετοχή στους 4ους Διεθνείς Αγώνες Παραδοσιακής Τοξοβολίας στην Biga της Τουρκίας, 6-9 Σεπτεμβρίου 2013


Η Ομάδα Παραδοσιακής Τοξοβολίας του Συλλόγου Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ, αποδεχόμενη με τιμή την πρόσκληση της Τουρκικής Ομοσπονδίας Παραδοσιακής Τοξοβολίας , θα συμμετάσχει στους 4ους Διεθνείς Αγώνες Παραδοσιακής Τοξοβολίας που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη Biga της Τουρκίας, το 3ήμερο 6-9 Σεπτεμβρίου 2013.

Η Αρχαία πόλη "Πηγαία" (Biga), στα γεωγραφικά όρια Τρωάδας και Μυσίας, δίπλα στον ποταμό Γρανικό, φιλοξενεί τον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Έφιππης και Παραδοσιακής Τοξοβολίας, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον και πολλές συμμετοχές απο δεκάδες χώρες.

O Σύλλογός ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ, συμμετέχοντας στον τρίτο σε σειρά Διεθνή Διαγωνισμό για το 2013, θα παρουσιάσει την Ελληνική Τοξευτική Παράδοση, αποκαθιστώντας συμβολικά την παρουσία Ελλήνων Οπλιτών-Τοξοτών σε έναν (ιδιαίτερα) ιστορικό για τον Ελληνισμό χώρο, προωθώντας παράλληλα έρευνες στον τομέα της Πειραματικής Αρχαιολογίας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου