• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Συνεργασία με τον κορυφαίο Βρετανικό Οργανισμό Παραδοσιακής Τοξοβολίας "Society for the Promotion of the Traditional Archery" (SPTA)

Η ομάδα Παραδοσιακής Τοξοβολίας του Συλλόγου Ιστορικών Μελετών Κορύβαντες, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον κορυφαίο Βρετανικό Οργανισμό Παραδοσιακής Τοξοβολίας "Society for the Promotion of the Traditional Archery" (SPTA)

Ο οργανισμός S.P.T.A. ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό την προώθηση της Παγκόσμιας Παραδοσιακής Τοξοβολίας αγκαλίαζοντας ερευνητικά όλες τις μεγάλες σχολές Τοξοβολίας. Mεταξύ των δεκάδων μελών της SPTA (στην οποία ανήκουν Ακαδημαϊκοί, ερευνητές, κατασκευαστές , διακεκριμένοι πρωταθλητές και απλοί τοξότες) ξεχωρίζουν ο επίτιμος πρόεδρος της SPTA, ο κ Hector Cole, ο οποίος έχει τιμηθεί για το έργο του ως παραδοσιακός κατασκευαστής αιχμών βελών υπό το Βρετανικό Αυτοκρατορικό Μετάλλιο (BEM) καθώς και Βρετανοί πρωταθλητές στην κατηγορία longbow όπως οι Carrol Edwards, Mick Pearce και Richard Hornsby.

Ο Σύλλογός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον επικεφαλής της SPTA και διακεκριμένη κατασκευάστρια τόξων κα Hillary Greenland για την ευγενική υποστήριξή της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου