• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Επιτυχής συμμετοχή στο "XV International Correspondence Tournament", 30 Νοεμβρίου 2014


Η ομάδα  Παραδοσιακής Τοξοβολίας του Συλλόγου Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ ,είχε την ιδιαίτερη τιμή να συμμετάσχει στο "XV International Correspondence Tournament" (αγώνας ανταπόκρισης), το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, στους χώρους προπονήσεων της ομάδος μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Ο Σύλλογός μας ως περήφανος εκπρόσωπος της Ελληνικής Παραδοσιακής Τοξοβολίας στο εξωτερικό,  συμμετείχε στην μεγάλη αυτή γιορτή της παγκόσμιας οικογένειας της Παραδοσιακής Τοξοβολίας  με 17 τοξό τες . Αξιοσημείωτες ήταν οι επιτυχίες των δύο νεότερων ηλικιακά τοξοτών μας, Σοφίας Σκούρτη και Αίαντα Γαβάκη οι οποίοι στην κατηγορία "junior" & "youngsters" είχαν σημαντικές διακρίσεις.


Το τουρνουά "XV International Correspondence Tournament " αποτελεί έναν καταξιωμένο διεθνή θεσμό Παραδοσιακής Τοξοβολίας ο οποίος διοργανώνεται απο την Πολωνική Ομοσπονδία Παραδοσιακής Τοξοβολίας. Πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα και ώρα σε πάνω απο 10 χώρες (Πολωνία, Ουγγαρία, Ιταλία, Τουρκία, Γερμανία, Ρουμανία, Ουκρανία, Ελλάδα κ,α) , με την συμμετοχή άνω των 300 αθλητών όλων των ηλικιών,  και των αντίστοιχων κορυφαίων ομάδων Παραδοσιακής Τοξοβολίας. Διέπεται απο συγκεκριμένους αυστηρούς κανονισμούς οι οποίοι διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε τους φίλους τοξότες της Πολωνικής Ομοσπονδίας και ιδιαιτέρως τον Κο Piotr Gonet για  την εξαιρετική συνεργασία και την άρτια οργάνωση της μεγάλης αυτής γιορτής του Πολιτισμού και της Τοξοβολίας.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου