• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Διάλεξη στο Διεθνές Ακαδημαϊκό Συνέδριο του Αρχαιολογικό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012


Ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ βρίσκεται στην ιδιαιτέρως ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την Συμμετοχή του στο Διεθνές Ακαδημαϊκό Συνέδριο Αρχαιολογίας , του Ινστιτούτου Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου και του Αρχαιολογικού Μουσείου "Viminacium" : “Archaeological Heritage – its Role in Education, Presentation and Popularization of Science", το οποίο θα διεξαχθεί 5 με 8 Οκτωβριου 2012 στο Požarevac ,στο Συνεδριακό Χωρο του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Ο Σπύρος Μπάκας, Πολιτικός Επιστημονας/Διεθνολόγος και μέλος του Συλλόγου , θα παρουσιασει την εργασία του πανω στους Τρόπους Μεταδοσης των Συμπερασμάτων της Πειραματικής Αρχαιολογίας στο κοινό, μέσα απο το παράδειγμα του Συλλόγου μας : "Hoplite Reenactment through experimental archaeology , in the Modern Educational Field. An insight view of Popularization methods".

Το Διεθνές Ακαδημαϊκο Συνέδριο , θα τιμήσουν με την Συμμετοχή τους Δεκαδες Ακαδημαϊκοι και ανθρωποι της Αρχαιολογικής Κοινότητας, με συμμετοχές απο πάνω απο 20 χώρες. 

Νιώθουμε ιδιαιτέρως υπερήφανοι , για την εκπροσώπηση της χωρας μας σε αλλη μια διεθνή Ακαδημαϊκη Συνάντηση Πειραματικής Αρχαιολογίας , προβάλλοντας την παράδοση και ιστορία της Πατρίδας μας. 

Πέρισσότερα εδω:

http://www.ai.sanu.ac.rs/

http://www.viminacium.org.rs/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου