• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Οι ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ στο Διεθνές Αρχαιολογικό Φεστιβάλ GALLO-ROMAN DAYS στην Γαλλία

Αγαπητοί φίλοι του Συλλόγου.

Ειμαστε στην Ευχαριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την Συμμετοχή του Συλλόγου Ιστορικών Μελετων ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ , στο Διεθνές Αρχαιολογικό Φεστιβαλ GALLO-ROMAN DAYS το οποίο διοργανώνεται απο το μουσείο SAINT ROMAIN EN GAL και του Υπουργείου Πολιτισμού της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουνίου 2012 και πραγματοποιειται στον χώρο του ομώνυμου μουσείου το οποίο βρισκεται στην ιστορική πόλη Vienne πλησίον της Λυών στην Γαλλία.

Tο Διεθνες Φεστιβαλ Gallo-Roman Days το οποίο λειτουργει κατω απο αυστηρα τεχνικα και ιστορικά πλάισια τα οποία επιβαλει η Γαλλικη Ακαδημαϊκη Κοινότητα και το Μουσειο Saint Roman En Gal συγκεντρωνει καθε χρόνο χιλιαδες ευρωπαίων επισκεπτών και τα βλέματα της Διεθνούς Ακαδημαϊκης Κοινότητας μιας και μεσα απο τις δραστηριότητες πραγματοποιούνται πολλες μελέτες και projects πειραματικης αρχαιολογίας. Ο μέσος όρος θεατων το διήμερο των εκδηλώσεων ανερχεται περίπου στις 30.000.

Στις 2 ημερες του Φεσττιβαλ ο Συλλογός μας θα πραγματοποιησει 4 επιδειξεις οι οποίες θα περιλαμβανουν Κινησεις Οπλιτικης Φαλαγγας , Μονομαχιες Οπλιτων , Παγκρατιο , Οπλιτοδρομία  επιδειξη Συγκρουσης Ρωμαϊκης Λεγεωνας με Οπλιτικη Φαλαγγα, καθώς και ομιλίες στο κοινό.

Ο Συλλογός μας καλείται για δευτερη φορα σε λιγοτερο απο ενα χρόνο να εκπροσωπήσει την χώρα μας σε ενα Διεθνές Πολιτιστικό γεγονός αποδυκνείοντας οτι στις ανυδρες πολιτιστικα ημερες μας η επίμονη και σοβαρή προσπαθεια σε συνδυασμό με την αγαπη και το σεβασμό στην παράδοση μπορεί να αποδωσει καρπούς.

Ειστε όλοι καλεσμενοι !

http://www.musees-gallo-romains.com/




Το Μουσείο MUSEE GALLO-ROMANS -VIENNE:




Εδω μπορειτε να δειτε μερικές φωτογραφίες προηγούμενων ετών απο το Φεστιβαλ :














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου