• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Οι ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ στους 7ους Διεθνείς Αγώνες "TFG 2016", Άγιος Ιωάννης Πηλίου, 13 Μαρτίου 2016

Η ομάδα παραδοσιακής Τοξοβολίας του Συλλογου Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως της Ακαδημίας Ολυμπιακής Τοξοβολίας "Πέλοπος" Πατρών,  θα συμμετάσχει με 16 τοξότες στον 7ο Αγώνα Ανοικτού πεδίου "Total Field Game 2016" , το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή13 Μαρτίου 2016, στο χωριό Άγιος Ιωάννης Πηλίου με την συμμετοχή δεκάδων αθλητών απο Ελλάδα,Γερμανία,Τουρκία, Αγγλία, και Κύπρο.

Ο Αγώνας διεξάγεται υπο την αιγίδα της ΕΦΟΤ και της Ακαδημίας Ολυμπιακής Τοξοβολίας "Πέλοπος" Πατρών. Με την χρήση παραδοσιακών τόξων και με διαδρομές στόχων σε ανοικτό φυσικό πεδίο υψηλού κάλους φιλοδοξεί να συνδυάσει με σεβασμό την Τοξοβολία με την Ελληνική παράδοση.



Ο Σύλλογός μας εκπροσωπώντας την Ελληνική Παραδοσιακή Τοξοβολία συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία στους αντίστοιχους αγώνες τον Οκτώβριου του 2015 στα Μετζενά Αχαϊας ( 6ο T.F.G.) , τον Αύγουστο του 2015 στην Δαφνούλα Ιωαννίνων (5ο T.F.G) ,τον Μάϊο του 2015 στο Κισσό του Πηλίου (4ο T.F.G) και στα Μετζενά Αχαϊας τον Οκτώβρη του 2014 (3ο Τ.F.G ).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου