• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Συμμετοχή στο Διεθνές Τουρνουά Παραδοσιακής Τοξοβολίας "XVI International Correspondence Tournament", 8 Μαρτίου 2015

Η ομάδα  Παραδοσιακής Τοξοβολίας του Συλλόγου Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ ,έχει την ιδιαίτερη τιμή να συμμετάσχει στο "XVI International Correspondence Tournament" (αγώνας ανταπόκρισης), το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, στους χώρους προπονήσεων της ομάδος μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Το τουρνουά "XVI International Correspondence Tournament " αποτελεί έναν καταξιωμένο διεθνή θεσμό Παραδοσιακής Τοξοβολίας ο οποίος διοργανώνεται απο την Πολωνική Ομοσπονδία Παραδοσιακής Τοξοβολίας. Πραγματοποιείται την ίδια μέρα και ώρα σε πάνω απο 10 χώρες (Πολωνία, Ουγγαρία, Τουρκία, Γερμανία, Ρουμανία, Ουκρανία, Ελλάδα κ,α) , με την συμμετοχή άνω των 300 αθλητών όλων των ηλικιών,  και των αντίστοιχων κορυφαίων ομάδων Παραδοσιακής Τοξοβολίας. Διέπεται απο συγκεκριμένους αυστηρούς κανονισμούς οι οποίοι διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης.



Ο Σύλλογός μας ως περήφανος εκπρόσωπος της Ελληνικής Παραδοσιακής Τοξοβολίας στο εξωτερικό,  συμμετέχει στην μεγάλη αυτή γιορτή της παγκόσμιας οικογένειας της Παραδοσιακής Τοξοβολίας στην κατηγορία adult/traditional bow , φιλοδοξώντας να οικοδομήσει πολύτιμες οργανωτικές και αγωνιστικές εμπειρίες.

Ο Σύλλογός μας είχε συμμετάσχει επιτυχώς στον προηγούμενο αντίστοιχο διαγωνισμό του έτους 2014.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου